Skip to main content

Els adventistes del setè dia acceptem la Bíblia com a única font de les nostres creences. Considerem que el moviment és resultat de la convicció protestant de Sola Scriptura: La Bíblia, i només la Bíblia, com a única norma de fe i pràctica per als cristians.

Creences fonamentals

En l’actualitat, els adventistes es recolzen en 28 creences fonamentals que es poden organitzar en sis categories: les doctrines de Déu, de l’home, de la salvació, de l’església, de la fe cristiana i dels esdeveniments dels últims dies. En cada ensenyament Déu és l’arquitecte que, per saviesa, gràcia i amor infinit, restaura una relació amb la humanitat que durarà per tota l’eternitat.

Déu

Creiem que Déu estima

Déu és amor, poder i resplendor. També és misteri. Els seus camins són molt lluny de nosaltres, però ell sempre se’ns acosta. Déu és alhora infinit i íntim, un i tri; ho sap tot i ho perdona tot.

Més detalls

Humanitat

Creiem que Déu crea

Des de les neurones fins les nebuloses, des de l’ADN fins les galàxies més distants, ens envolten els prodigis. I, tanmateix, aquesta bellesa està marcida.

Més detalls

La salvació

Creiem que Déu redimeix

L’amor, l’harmonia, la perfecció. Hi hagué un temps en què tota la creació entonava el mateix cant gloriós.

Més detalls

L’església

Creiem que Déu és present

Jesús va encomanar als seus seguidors una missió èpica: parlar al món del seu amor i la seva promesa de retorn. Així mateix, havien d’estimar les persones tal com ell els va estimar a ells.

Més detalls

La vida diària

Creiem que Déu transforma

La llei de Déu, expressada en els Deu Manaments, ens mostra com hem de viure i fa que veiem clara la nostra necessitat de Jesús. Tot i que la llei ens indica el camí que ens cal seguir i ens convenç del pecat, és molt més que una manera de controlar-nos.

Més detalls

L’apocalipsi

Creiem que Déu triomfa

Des del jardí d’Edèn fins la torre de Babel, des de la destrucció de Sodoma fins l’èxode d’Egipte, abans d’actuar, Déu sempre ha investigat.

Més detalls
Església Adventista del Setè Dia