Skip to main content

Déu ens crida perquè visquem a la llum de la seva gràcia, sabent el cost infinit que Déu va pagar per salvar-nos. Mitjançant l’Esperit glorifiquem Déu amb la nostra ment, cos i esperit.

Se’ns convida a ser gent piadosa que pensi, senti i actuï en harmonia amb els principis del cel. Perquè l’Esperit torni a crear en nosaltres el caràcter del nostre Senyor, vam participar només del que produeix puresa, salut i goig cristià en la nostra vida. Això vol dir que les nostres recreacions i entreteniments estaran en harmonia amb les més elevades normes de gust i bellesa cristians. Si bé reconeixem les diferències culturals, la nostra vestimenta hauria de ser senzilla, modesta i polida com correspon a aquells a qui la veritable bellesa no consisteix en l’adorn exterior, sinó en el immarcescible ornament d’un esperit afable i tranquil. Significa també que ja que els nostres cossos són el temple de l’Esperit Sant, hem de cuidar-los intel·ligentment. Juntament amb la pràctica adequada de l’exercici i el descans, hem d’adoptar un règim alimentari el més saludable possible, i abstenir-nos d’aliments impurs identificats com a tals en les Escriptures. Ja que les begudes alcohòliques, el tabac, i l’ocupació irresponsable de drogues i narcòtics són nocius per als nostres cossos, també ens abstindrem d’ells. En canvi, ens dedicarem a tot el que posi els nostres pensaments i cossos en harmonia amb la disciplina de Crist, qui vol que gaudim de salut, d’alegria i de tot lo bo
(Romans 12:1-2; 1 Joan 2:6; Efesis 5:1-21; Filipencs 4:8; 2 Corintis 10:5; 6:14-7: 1; 1 Pere 3:1-4; 1 Corintis 6:19-20; 10:31; Levític 11:1-47, 3 Joan 2).

Església Adventista del Setè Dia