Skip to main content

Déu és amor, poder i resplendor. També és misteri. Els seus camins són molt lluny de nosaltres, però ell sempre se’ns acosta. Déu és alhora infinit i íntim, un i tri; ho sap tot i ho perdona tot. Passarem l’eternitat relacionant-nos cada vegada de manera més profunda amb Déu Pare, Fill i Esperit Sant.

Malgrat que el pecat exigeix un distanciament, Déu s’ha revelat de maneres incomptables. La Bíblia és la història de Déu esforçant-se per reconnectar-se amb els seus fills i és el mètode principal que fa per arribar a nosaltres. La Bíblia, un mosaic d’autors, estils i perspectives, revela un Déu que sempre és creatiu, pacient i que busca incessantment la restauració de la nostra relació amb ell. Encara que la van escriure gent normal, per l’esperit arriba al nostre cor, ens obre els ulls i ens convenç per tal que visquem per a ell.

Déu Pare Se’ns va aproximar de manera més evident mitjaçant el seu Fill Jesús, que va escollir no només visitar-nos, sinó esdevenir un de nosaltres. Jesús va néixer humà per tal que nosaltres puguem renéixer en l’Esperit i ens va mostrar l’amor i el caràcter de Déu, i fins a quin punt Déu estava disposat a arribar per salvar-nos de l’autodestrucció. Ell va fer el que nosaltres no podíem fer pels nostres mitjans: pagar el preu dels nostres pecats morint en el nostre lloc, de manera que nosaltres puguem viure per sempre. Va conquerir la mort per mitjà de la resurrecció i va prometre que retornaria per portar-nos a casa seva.

Mentrestant, Déu no ens ha deixat sols. L’Esperit Sant és aquí per a consolar-nos, guiar-nos i transformar-nos a fi que visquem com a testimonis de l’amor de Déu. El mateix Esperit que va inspirar els profetes i va empoderar Jesús, que va conformar les Escriptures i va crear el món ens capacita i empodera a tots nosaltres. L’Esperit activa el “cos de Crist”, l’església, mitjançant dons espirituals i una actitud humil de servei i compassió.

La Bíblia

Antiga i intemporal, obra mestra de la literatura, la Bíblia revela l’acció de Déu en la història humana, el nostre lloc en el pla de Déu i la veritat per a guiar-nos i protegir-nos de l’engany.

Més detalls

La trinidad

Déu, immortal, totpoderós i plenament amorós, és una relació de Pare, Fill i Esperit Sant. És l’únic ésser digne de la nostra adoració. Déu és el nostre Creador, el nostre Redemptor i el nostre Amic.

Més detalls

El pare

Déu Pare és la font de tot l’amor i tota la vida. Va enviar el seu Fill per a salvar-nos de nosaltres mateixos i dels nostres pecats, i per a mostrar-nos com és.

Més detalls

El Fill

Jesús es va fer humà per a salvar-nos. Per ell, que és el nostre auxiliador, el nostre advocat i el nostre redemptor, podem tornar a començar. Al cel prepara un lloc per a nosaltres i tornarà per portar-nos-hi.

Més detalls

L’Esperit Sant

L’Esperit Sant ens inspira, ens empodera i guia el nostre enteniment. L’Esperit toca els nostres cors i ens transforma tot renovant en nosaltres la imatge de Déu segons la qual vam ser creats.

Més detalls
Església Adventista del Setè Dia